Producten voor gele klimroos (7)

Biologisch Natuurlijk Bevroren Citroensap

Biologisch Natuurlijk Bevroren Citroensap

Citrusvrucht rijk aan vitamine C, de gele citroen is de vrucht van de Citroenboom (Citrus Limon) en behoort tot de familie van de Rutaceae. Ons natuurlijke biologische citroensap wordt verkregen na extractie van gezonde en rijpe vruchten. Na filtratie wordt het biologische citroensap gepasteuriseerd, verpakt en ingevroren. Citroen afkomstig uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 31 Kcal 130 kJ Voedingsvezels: 0,1 g Eiwitten: 0,4 g Zout: Sporen
RING "BELKIS" CACTUS - Ringen

RING "BELKIS" CACTUS - Ringen

De Oya-sieraden zijn ontstaan uit de samensmelting van de Turkse kanttraditie en de reizende blik van Christine Delpal, de ontwerpster van het merk Karawan. De sterke en veelbelovende ontmoeting met Hanifa en haar zussen, dorpsbewoners uit Anatolië, was vanzelfsprekend. Karawan zet zich sinds de oprichting in voor de waardering van ambachtelijke vaardigheden van de Zijderoutes, door het creëren van unieke collecties die Christine herinterpreteert door design, om ze levend te houden, in een benadering van solidaire economie. Een gedeelde wens om over te dragen en te begeleiden naar professionalisering, een bron van inkomsten en innovatie, van uitzonderlijke traditionele vrouwelijke kennis, vaak beperkt tot de huiselijke sfeer. Christine verblijft lange dagen in de bergen van Anatolië, naast Hanifa, en samen ontwerpen ze in een dynamiek van co-creatie deze sieraden geïnspireerd door de Referentie:KBAG01CT Bloemdiameter:3 cm
Biologische Siciliaanse Citroenolie - Etherische Oliën van Elders

Biologische Siciliaanse Citroenolie - Etherische Oliën van Elders

Belangrijkste biochemische bestanddelen: D-Limonene (62,00 tot 70,00%), Bèta-pineen (8,00% tot 16,00%), Gamma-terpineen (7,00 tot 12,00%). Allergenen: D-Limonene (62,00 tot 70,00%), Citral (Geranial + Neral) (<=3,00%), Linalool (<=0,20%), Geraniol (<=0,10%). Van de ene productie naar de andere varieert de samenstelling van essentiële oliën, omdat de omstandigheden waaronder de plant groeit nooit identiek zijn van jaar tot jaar. De samenstelling van de olie in uw fles is daardoor uniek. Gebruikstips Toepassingen: huid (altijd verdund in een plantaardige olie, maximaal 20%), oraal (vraag medisch advies voordat u het inneemt), diffusie (alleen met andere oliën, niet puur). Bewaring: bewaren op een koele, donkere plaats, beschermd tegen licht, warmte en lucht. Kleur: lichtgeel tot geelgroen
Citroentaart

Citroentaart

Citroenverse tartallets
Zwavel

Zwavel

Zeer zachte Surgras Zwavel/Sulfide PROPERTIEITEN Antiseptisch, antibacterieel, samentrekkend Dermatologische behandeling voor eczeem, acne BETROKKEN HUIDEN vette en gemengde huid GEBRUIKSAANWIJZING gebruik de zeep direct op de huid. Te gebruiken zonder handschoen. Spoel af met schoon, fris water GEbruikfrequentie dagelijks NETTO GEWICHT 100 GR INGREDIËNTENLIJST sodium palmate, sodium palm kernelate, water, zwavel, palm kernelzuur, calendula, glycerine, europese olijf, sodiumchloride, tetrasodium editronaat.
Druivenperzik - RODE VRUCHTEN

Druivenperzik - RODE VRUCHTEN

Totaal fruitgehalte: Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct. Ingrediënten en allergenen: Perzik uit de wijngaard, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 1006/237 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 56 g Waarvan suikers 54 g Eiwitten 0.6 g Zout 0.01 g Perzik uit de wijngaard is een heerlijke fruitjam die de essentie van wijngaardperziken vastlegt. Het aromatische profiel van deze exquise jam wordt gekenmerkt door de zoete en sappige tonen van zonrijpe wijngaardperziken, die bekend staan om hun unieke en intense smaak. Gewicht: 335g SKU: 3 455 149 000 584
Bevroren geconcentreerd biologisch citroensap

Bevroren geconcentreerd biologisch citroensap

Citrusvrucht rijk aan vitamine C, de gele citroen is de vrucht van de Citroenboom (Citrus Limon) en behoort tot de familie van de Rutaceae. Onze natuurlijke biologische citroensap wordt verkregen na extractie van gezonde en rijpe vruchten. Na filtratie en concentratie wordt het biologische citroensap gepasteuriseerd, verpakt en ingevroren. Totaal energie: 191 Kcal 812 kJ Voedingsvezels: Sporen Eiwitten: 2,1 g Zout: Sporen